a
it’s time to

Despre noi

Despre comunitatea si experienta OKIIRO

 “Imposibilul nu există pentru noi”

Noi suntem OKIIRO WEB si incercăm prin site-ul nostru să facilităm tuturor persoanelor fizice si antreprenorilor de pe teritoriul National oportunitatea de a prezenta dar si de a individualiza oferte excelente –LA DISTANTA DE UN CLICK.

Compania OKIIRO,  reprezintă ideea,unui grup tanar  din  SUD –MUNTENIA, de a propune sevicii de publicitate la standarde inalte pe piată locală punandu-vă la dispozitie platforma proprie dar si solutii pentru retelele sociale reusind astfel sa transforme fiecare moneda investită intr.o oportunitate reală de a obtine clienti noi.

Nu este suficient sa ai un magazin fizic sau virtual realizat bine din punct de vedere tehnic si grafic care să ofere produse sau servicii la preturi atractive. Toate aceste trebuie promovate in mod eficient pentru a atrage potentiali visitatori si pentru a-i converti in compărători

Dupa o experientă decenala traită zi de zi, in contact direct cu antreprenorii locali am notat un puternic deficit de prezente web a multor firme dar mai ales insidiile care se prezintă atunci cand “vrei sa-ti faci publicitate” dar nu ai informatiile necesare si nici mijloacele materiale.

Asa că ne-am reunit, am pus pe masă de lucru ideeile si experienta fiecarui membru a team-ului nostru, activand astfel  un instrument publicitar in timp real pentru intreprinderile mici traditionale si nu numai, care sa propuna tuturor utilizatorilor evenimente live ,oferte commerciale si destinatii de calatorie ajutandu.i sa descopere experiente mari si mici ,noi si familiare pentru a duce o viata deplina ,distractiva si plina de satisfactii.

OKIIRO WEB pune din primul moment accentul pe transparenta ,corectitudine si respect fata de partenerii sai si expune o misiune clara- individualizarea unor solutii inovative de promovare si publicitate online, create pe masura, care sa creasca si sa consolideze relatiile cu clientii dand viata unei comunitati web puternice si vibrante.

Team-ul nostru va analiza eficient concurenta online si offline si se va ocupa de intocmirea strategiilor menite sa scoata in evidenta avantajele afacerii .

Este simplu, CONTACTEAZA-NE ! contact@okiiro.ro

FII PARTE ACTIVA A COMUNITATII OKIIRO WEB !

Servicii

Okiiro web cu ajutorul team-ului de profesionisti va propune o gama vasta de servicii de promovare a societatii dumenavoastra .

Precizie - verificarea si planificarea datelor este prelucrata asigurandu-va in acest mod evolutia rapida si finalizarea proiectului in termenii contractuali.

Solutii complete- orice tip de business va gasi o solutie personalizata pe site-ul nostru -incepand cu data entry a informatiilor furnizate,procesarea imaginilor si publicarea pe site.

Rentabilitate inalta la preturi limitate- experienta acumulata pe piata digitala va va oferi un real avantaj in domeniul online.

Privacy- nu implicam terze parti.

Register

Have an account?