Contact

Masseria Violante este situată în inima Salentului in sudul Italie.

Masseria, păstrează caracteristicile originale îmbinand farmecul pietrei antice cu detaliile rafinate ale confortului modern, întâmpinand astfel  oaspeții  sai într-un refugiu intim perfect pentru cine doreste sa se îndepărteze de viața de zi cu zi și sa opreasca timpul găsind armonie și bunăstare.

După o lungă perioada de abandon, întreaga structură din secolul al XVII-lea a fost reînnoită, iar restaurarea a permis  obținerea unor spații rafinate înfrumusețate cu mobilier vintage și detalii atent alese.

După trecerea portalului impunător, oaspeții Masseria Violante se vor găsi într-o curte descoperită, dominată de o iesle vechie care va va invita prin splendidele sale arcade la degustarea unor  excelente de vin pulieze in splendida compania-

În curtea principală, la fel ca în vechea tradiție Massara, casa are toate camerele cu intrare privată. În centru  structurii se află clădirea principală, care este patronata de 3 șeminee originale caracterizate prin arcade mari de piatră specifica leccese.

Camerele care flanchează camera principală sunt dotate cu un pat dublu, mobilier vintage, baie cu duș complet cu toată linia de curtoazie, aer condiționat, TV LCD și Wi-Fi gratuit.

Partea mai tânără și modernă – piscina – este prezentată oaspeților din Masseria Violante ca o oaza de relaxare și optima companie  fiind împrejmuită de un zid de piatră uscată si spatiu verde dotat cu sezlonguri și zona  de umbra .

Maseria Violante reprezinta definitia de relaxare ,pace, mancare buna, si mai ales de vacanta. Proprietarii  sunt  tineri , primitori si foarte disponibili .

Antica maserie  din secolul saptesprezece este  situată în inima Salentului,  într-o poziție strategică, la 15 km de marea Adriatica si Ionica .

Spațiile rafinate cu detalii particulare au fost obținute din grajdurile vechi, ale unei case de țară tipice, renovate respectând materialele și arhitectura.
Astăzi, Masseria Violante este o proprietate de familie, cu o atmosferă autentică, introdusă într-un peisaj protejat de natura incontaminata, bogată în structuri naturale, măslini antici și înconjurată de ziduri impunătoare din piatră.

MARE DE VIS
Coasta stâncoasă a marii Adriatice , localitatea Tricase este la numai 10 km distanța iar plajele albe din Torre Pali și Pescoluse va vor incanta ochii.

MICUL DEJUN

Gustul și căldura unei case din Salento, cu multe produse tipice  riguros prelucrate  în interiorul masseriei va vor transforma zilele in maxima splendoare. Nu degeaba Puglia este renumita in toata lumea si starurile internationale o aleg ca meta vacantelor de vara.

valutazione

10.0
Superb

1 Review

Rating 0
Atmosphere 0
Personel 0
Price Tags 0

1 Review

Comments

 • Dante Strada
  Rating Atmosphere Personel Price Tags

  Ci siamo fermati 10gg a fine agosto…10 giorni indimenticabili. Struttura molto bella e ben tenuta da Girolamo e Elisa (i proprietari) con piscina veramente utile e funzionale (vedi foto). Ma quello che abbiamo apprezzato ancor più é l’ospitalità e il clima quasi familiare che Girolamo ed Elisa con la loro simpaticissima figlioletta riescono ad instaurare con e tra tutti gli avventori (anche se non ci conoscevamo affatto).
  Le colazioni sono stratosferiche!!! Elisa le prepara di prima mattina: torte, pizzette, cornetti ripieni. Il tutto corredato da frutta fresca. Eccezionali, bisogna far molta attenzione sennò é facile metter su chili!!
  Un altro valore aggiunto é la disponibilità a suggerirti ma anche a sbattersi per prenotare o trovare la soluzione per noi migliore per ogni cosa che chiedevamo: ristoranti, sagre e uscite in barca inclusa una al tramonto favolosa. Infine ma non ultima la posizione …. strategica. Rilassante se te ne volevi stare in masseria ma contemporaneamente utile a visitare la selva di bellissimi paesini del Salento (la sera sono ulteriormente suggestivi) o andarsene per mare, sabbie maldiviane nella parte ionica o rocciose sull’adriatica. É stata proprio una vacanza favolosa. Un grazie di cuore ad Elisa e Girolamo.

  16 august 2020

Scrieți o recenzie

Informatii de contact
Luni 8:00am Caută 10:00pm
Luni 8:00am Caută 10:00pm
Luni 8:00am Caută 10:00pm
Luni 8:00am Caută 10:00pm
Luni 8:00am Caută 10:00pm
Luni 8:00am Caută 10:00pm
Luni 8:00am Caută 10:00pm
Local time 11:02am
Profiluri Social:

Register

Have an account?