Restaurantul Dumbrava promoveaza ospitalitatea si traditia culinara romaneasca.

Mancarea pentru noi, romanii, este o incantare pentru suflet, este un mod de a reuni prietenii si familia.

Restaurantul Dumbrava impleteste traditia romanesca cu bucataria internationala oferind astfel tuturor clientilor ce ii  trec pragul  produse de calitate cu un serviciu  impecabil.
In toate locatii(restaurant interior,terasa, salon si bar) veti intalni aceeasi atmosfera calda, primitoare, un personal pregatit ce va va ajuta sa va relaxati si sa va destindeti cu preparatele si produsele noastre.


Respectul pentru clienti, dorinta continua de a invata si oferi lucruri noi si personalul bine instruit, fac din Restaurantul Dumbrava o locatie unde sa te intorci mereu cu drag.
In cadrul bucatariei proprii, se pot realiza produse de cofetarie si patiserie dintre cele mai diversificate, pizza precum si o vasta gama de mancaruri traditionale si internationale.


Restaurantul situat in apropiere parcului Dumbrava din orasul Calarasi, va ofera astfel un cadru natural unic si intim de relaxare.
Mesele din lemn combinate cu decorul modern da o nota placuta localului.
Personalul este bine pregatit sa trateze cu ospitalitate fiecare client, acesta putandu-se destinde servind masa sau savurand unul din preparatele barului.

Cu bune si rele, dar mereu cu drag, restaurantul nostru, micut, va asteapta in fiecare zi, in familie sau cu prieteni sa serviti preparatele noastre!

Restaurantul Dumbrava are deosebita placere de a va prezenta un meniu vast actualizat permanent pe account-ul facebook .

valutazione

0.0

0 Recenzii

Rating 0
Atmosphere 0
Personel 0
Price Tags 0

0 Recenzii

Scrieți o recenzie

Informatii de contact

Strada Eroilor, Călărași, Romania

Profiluri Social:

Register

Have an account?