POLITICA DE CONFIDENTIALITATE & COOKIES

Cine suntem

Adresa site-ului nostru este : https://okiiro.ro.

 Ce facem in calitate de operator de date?

După cum ați văzut sau urmează să vedeți, vă solicităm anumite date personale in funcție de stadiul in care vă aflați in Site. in materia datelor personale, suntem un operator de date cu caracter personal. in această calitate, ne revin și o serie de obligații, printre care cea de a vă informa cu privire la datele pe care le prelucrăm, modalitatea in care o facem, ce drepturi aveți și cum puteți exercita aceste drepturi.

Mai jos găsiți și datele noastre de identificare:

Denumire:

    SC OKIIRO WEB SRL

Sediul social:

   Slobozia, b-dul Unirii, Nr. 12, Bl u7, sc A , Ap 71

Număr registrul comerțului: 

    J21/598/2019

Cod unic identificare:

    41576893, atribut fiscal RO

e-mail:

office@okiiro.ro 

Politica de confidentialitate

1.Politica prelucrării datelor cu caracter personal

S.C. OKIIRO WEB SRL în calitate de autor, proprietar și administrator al site-ului www.okiiro.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, S.C. OKIIRO WEB SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastră se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.okiiro.ro, așa cum prevăd dispozițiile legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele/societatile înregistrate, în calitate de persoane fizice/juridice vizate, au următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opoziție (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres că datele dumneavoastră personale să fie folosite de S.C. OKIIRO WEB SRL în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveți întrebări legate de confidențialitatea datelor, ne puteți contacta / notifica oricând utilizând datele de contact existente pe site.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați

2.Scopul colectării datelor

  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastră;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
  • pentru activități specifice departamentului Resurse Umane, în situația în care sunteți interesați să faceți parte din echipa S.C. OKIIRO WEB SRL și ați trimis un CV, către departamentul Resurse Umane, prin intermediul site-ului.

S.C. OKIIRO WEB SRL  nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele dumneavoastră (informații personale sau informații opționale) fără acordul dumneavoastră, cu excepția cazului în care avem convingerea, de bună credință, că legislația ne impune acest lucru sau că acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietății societății noastre

3.Securitatea datelor colectate și procesate

S.C. OKIIRO WEB SRL utilizează metode și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici stricte aplicate salariaților și procedurilor de lucru.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate

4.Definiții

Date cu caracter personal: Orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Stocarea: Păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator: Orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Nu vindem și nu distribuim informațiile dumneavoastră personale către terți in scopuri de marketing direct al terților.

Furnizarea serviciilor și asigurarea funcțiilor

Compania utilizează informațiile colectate pentru a furniza, a personaliza, a menține și îmbunătăți produsele și serviciile sale. Acest lucru include utilizarea informațiilor pentru:

  • crearea și actualizarea contului dumneavoastră pe Site, acolo unde este cazul;
  • procesarea comenzilor plasate de către dumneavoastră;
  • confirmarea identității dumneavoastră și/sau a societății pe care o reprezentați;
  • permiterea accesului la contul dumneavoastră și vizualizarea statusului precum si a tranzacțiilor efectuate;
  • realizarea operațiunilor interne necesare pentru furnizarea serviciilor noastre, inclusiv depanarea erorilor de software și operaționale, realizarea analizelor de date, testarea, studierea, monitorizarea și analizarea utilizării și a tendințelor de activitate;
  • activități specifice departamentului de resurse umane, in situația in care sunteți interesat să fiți parte din echipa noastră și ați trimis un CV la departamentul Resurse umane prin intermediul Site-ului;

Asistență pentru clienți

  1.  

Folosim informațiile furnizate de dumneavoastră (precum istoricul de pe Site-uri, comentarii, mesaje sau review-uri lăsate pe platformele de socializare sau transmise prin e-mail sau telefon, modalitățile de plată, date personale etc.) pentru a îmbunătăți serviciul de asistență oferit utilizatorilor, cum ar fi pentru:

  • a vă răspunde la solicitările pe care le aveți in legătură cu serviciile și produsele pe care le oferim sau activitățile/campaniile pe care le desfășurăm;
  • a investiga și rezolva problemele dumneavoastră pe care ni le aduceți la cunoștință;
  • a monitoriza și îmbunătăți răspunsurile primite de la asistența pentru clienți;

Cercetare și dezvoltare

  1.  

Compania este intr-un proces continuu de îmbunătățire a serviciilor si produselor oferite către utilizatori și clienți, prin cercetare și dezvoltare continuă, pentru a furniza in mod constant servicii si produse de calitate.

De aceea, datele dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi și le vom putea folosi pentru testare, cercetare, analiză și dezvoltare de produse. Acest lucru ne permite să îmbunătățim siguranța și securitatea serviciilor noastre, să dezvoltăm funcții și produse noi și să facilităm furnizarea și extinderea serviciilor noastre.

Mesaje

Compania poate folosi informațiile utilizate de dumneavoastră pentru a vă oferi mesaje (prin intermediul platformei, al e-mailului, numărului de telefon sau rețelelor sociale) privind starea contului dumneavoastră, update-uri ale Site-ului și ale platformelor sociale, loializare, recompensare, evenimente, servicii sau produse nou-introduse și alte asemenea, atunci când considerăm că ați fi interesați.

Proceduri legale

Vom putea folosi informațiile pe care ni le furnizați pentru a investiga sau soluționa dispute, reclamații sau orice probleme existente privind utilizarea produselor ori pentru orice alt scop permis de legislația aplicabilă. De asemenea, vom putea transmite informațiile furnizate in conformitate cu solicitările venite din partea organelor jurisdicționale ce au competență privind accesul la aceste informații, precum anchete penale, dosare aflate pe rolul instanțelor judecătorești sau in procedură prealabilă etc.

Cookies și tehnologii similare

Utilizăm module de tip cookies pentru a gestiona sesiunile utilizatorilor, pentru a stoca preferințele de selecție a limbilor și a vă oferi reclame relevante. “Cookies” sunt fișiere text mici transferate de un server web pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastră. Cookies pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitei dumneavoastră, istoricul navigării, preferințele dumneavoastră și numele dumneavoastră de utilizator. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookies sau să vă avertizeze atunci când paginile de internet setează sau accesează cookies. Dacă dezactivați sau refuzați cookies, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale Serviciilor/Platformelor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeze corect. Pentru mai multe informații despre modulele cookies pe care le folosim, vă rugăm să ne contactati  prin email-ul site-ului contact@okiiro.ro

Date de comunicare. Politica de cookies & alte tehnologii de urmărire.

Cookie-urile nu sunt ceva de care să ne ferim, ci trebuie să le gestionăm corect. Ele ne ajută să ințelegem mai bine ceea ce ți-ai dori să găsești pe Site-uri și să putem să îți oferim o experiență cât mai plăcută prin conținut interactiv (video, podcast, sunete, documente interactive etc.). Dezactivarea cookie-urilor nu inseamnă că nu vei mai primi reclame, ci doar că nu vor mai fi personalizate pentru tine.

Această secțiune privind cookie-urile explică cum și de ce cookie-urile, identificatoarele web (web beacons), pixeli, gif-uri și alte tehnologii similare (denumite in mod colectiv „Cookie și alte tehnologii de urmărire”) pot fi stocate și accesate de pe dispozitivul dumneavoastră atunci când utilizați sau vizitați Site-ul.

Ce sunt cookie-urile & alte tehnologii de urmărire?

Un „cookie” este un mic fișier text informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone, tableta sau alte dispozitive ce permit conectarea la internet și accesare unei instanțe web) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Celelalte tehnologii de urmărire funcționează similar cu cookie-urile și plasează mici fișiere de date pe dispozitivele dumneavoastră sau monitorizează activitatea dumneavoastră pe Site pentru a ne permite să colectăm informații despre modul in care utilizați Site-ul. Acest lucru permite Site-ului să recunoască dispozitivul dumneavoastră de alți utilizatori ai Site-urilor. Informațiile furnizate mai jos despre cookie-uri se aplică și acestor alte tehnologii de urmărire. 

La ce folosim cookie-urile?

Utilizarea cookie-urilor – Utilizăm cookie-urile și alte tehnologii de urmărire pentru a face Site-ul mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine intereselor noastre, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dumneavoastră in materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să inţelegem cum utilizează oamenii Site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând identificarea personală a utilizatorului.

Ce tipuri de cookie folosim?

Compania utilizează două tipuri de cookie-uri: (a) cookie-uri de sesiune și (b) cookie-uri persistente.

Cookie-urile de sesiune sunt utilizate temporar și rămân stocate in dispozitivul dumneavoastră până când vă deconectați de pe site sau inchideți aplicația (browser-ul web).

Cookie-urile persistente rămân in dispozitivul dumneavoastră fie pentru perioada definită in parametrii cookie-ului relevant, fie până când dumneavoastră îl ștergeți. in general, stocăm cookie-urile și fișierele din alte tehnologii de urmărire pentru o perioadă de maxim 30 de zile.

Cookie-urilor pe care le folosim sunt incluse in una sau mai multe din următoarele categorii:

1.strict necesare: Aceste tipuri de cookie-uri sunt esențiale pentru prestarea serviciilor solicitate in mod specific de vizitatorii paginilor de internet. in lipsa lor, paginile de internet nu pot funcționa și nu pot furniza serviciile solicitate.

O prezentare detaliată a cookie-urilor strict necesare ale paginii noastre de internet este redată mai jos:

2.de performanță: Aceste cookie-uri colectează informații despre modul in care vizitatorii folosesc o pagină de internet, cum ar fi ce pagini sunt cele mai populare, ce metodă de conectare a paginilor este cea mai eficace și dacă utilizatorii primesc mesaje de eroare de la paginile de internet. Aceste cookie-uri ne permit să oferim utilizatorilor o experiență de utilizare de inaltă calitate și totodată ne permit să măsurăm audiența paginii de internet. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii, ci doar au rolul de a contribui la îmbunătățirea modului in care funcționează pagina noastră de internet, prin transmiterea unor informații care ne permit să oferim in viitor o experiență personalizată.

Informațiile obținute prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate numai in scopul medierii și efectuării anumitor funcții ale utilizatorilor. Aceste date sunt criptate intr-un mod care dezactivează accesul persoanelor neautorizate.

Modul de conduită al Utilizatorilor

Trebuie să aveți o conduită corespunzătoare pe Site-ul OKIIRO.RO, care să nu lezeze celelalte persoane. De asemenea, nu trebuie să folosiți Site-ul in vreun fel care să ne prejudicieze.

Prin accesarea Site-ului, vă obligați să respectați regulile legale in vigoare ale României atunci când utilizați acest Site, să acționați invariabil in conformitate cu bunele moravuri și cu respectivele reguli și să nu distrugeți in niciun fel reputația și drepturile Companiei sau ale altor utilizatori.

Nu veți utiliza Site-ul:

  1. in orice mod care incalcă orice legi sau reglementări locale, naționale sau de altă natură sau orice ordin al unei instanțe din orice jurisdicție relevantă;
  2. in orice scop care nu este permis de aceste reguli;
  3. in orice mod care incalcă drepturile oricărei persoane sau entități, inclusiv drepturile lor de autor, marca comercială sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi private sau contractuale;
  4. pentru a distribui reclame de orice fel sau post sau să comunicați in alt mod orice material sau mesaj fals sau inșelător de orice fel, inclusiv cu privire la concurenți, potențiali concurenți etc. (includem aici și comentării defăimătorii, review-uri lăsate cu intenția de a crea o imagine negativă, comentarii care nu reflectă realitatea etc.);
  5. in orice mod care, cu intenție sau fără, hărțuiește, amenință sau intimidează orice alt Utilizator sau vizitator;
  6. in orice mod care indiferent dacă este cu intenție sau fără, promovează sau incită la, rasism, violență, ură sau vătămarea fizică sau morală de orice fel;
  7. in orice mod care este abuziv, defăimător, inexact, obscen, jignitor sau explicit sexual;
  8. să postați fotografii, imagini sau video-uri ale unei alte persoane fără permisiunea sa (și dacă este minor, fără permisiunea tutorelui legal al minorului);
  9. să promovați activități ilegale sau in orice fel care să conducă la incurajarea, achiziționarea sau desfășurarea oricărei activități ilicite sau infracționale sau care poate provoca vătămări, suferințe sau neplăceri oricărei persoane;
  10. să accesați, să manipulați, să produeți daune sau să utilizați zone care nu sunt destinate publicului ale sistemelor informatice, serverelor sau echipamentelor companiei sau ale sistemelor de livrare tehnică ale furnizorilor noștri;
  11. să accesați sau să incercați să accesați date ale altor Utilizatori ai Site-urilor sau să pătrundeți, accesați, penetrați oricare dintre măsurile de securitate referitoare la Site-uri sau să sondați, să scanați sau să testați vulnerabilitatea oricărui sistem sau rețea sau să incălcați sau să evitați orice securitate sau măsuri de autentificare;
  12. in orice mod care, intenționat sau nu, duce in eroare sau are drept scop inșelarea altui Utilizator sau vizitator al Site-urilor;
  13. să introduceți orice program malware, virus sau alt program software (vierme) dăunător care dăunează sau interferează cu funcționarea Site-urilor, incluzând, dar fără a se limita la cancelbots, refuzul atacurilor de serviciu (denial of services), bombele de timp, viermii, caii troieni, viruși sau orice alt software sau hardware malefic;
  14. să interferați sau să perturbați (sau să incercați să faceți acest lucru) accesul oricărui Utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, supraincărcare, flooding, spaming, bombardare prin poștă a serviciilor sau prin scrierea scripturilor creatoare de conținut astfel incât să interfereze sau să creeze o povară nejustificată pentru servicii;
  15. să copiați, să modificați sau să distribuiți conținutul altor Utilizatori fără consimțământul acestora;
  16. in alte scopuri comerciale decât cele permise in mod expres in aceste reguli;
  17. să ocoliți măsurile utilizate pentru a preveni sau restricționa accesul la Site-uri;
  18. să solicitați sau să furnizați servicii ilegale;
  19. să recoltați sau să colectați informații despre alți Utilizatori sau vizitatori fără acordul lor;
  20. să obtineți acces neautorizat la Produse, serverul pe care sunt stocate Produsele sau orice server, computer sau bază de date conectat la Produse;
  21. să falsificați orice antet de pachete TCP / IP sau orice parte din informațiile antetului in orice e-mail sau postare, sau in orice mod să folosiți Site-urile pentru a trimite informații sursă alterată, inșelătoare sau falsă;
  22. să răzuiți, să crawlați sau să păstrați sau să utilizați altfel Site-urile sau orice conținut pentru phishing, spam, trolling sau orice scop (comercial) neautorizat; sau
  23. să promovați sau să sprijiniți sau să solicitați implicarea in orice altă platformă sau cauză politică, religioasă (recunoscută ca organizată sau neorganizată), cult sau sectă de orice fel.Nu răspundem pentru niciun fel de prejudicii cauzate dumneavoastră in calitate de Utilizator sau oricărui terț ca urmare a indeplinirii de către noi a oricăreia din obligațiilor noastre conform acestor reguli și nici pentru daune care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a Site-urilor.
    1. Vă obligați să păstrați in condiții de siguranță username-ul și parola aferente contului de pe site, acolo unde este cazul, dumneavoastră fiind singurul responsabil in cazul utilizării frauduloase a acestora de către un terț.

Nu răspundem pentru niciun prejudiciu cauzat de orice disfuncționalități tehnice ale Site-urilor (e.g., imposibilitatea accesării oricărui link de pe Site-uri).

Răspunderea

Sunteți direct răspunzător pentru conținutul pe care îl postați pe Site-ul OKIIRO.RO

Toate riscurile care v-ar putea afecta in urma utilizării acestui Site sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastră și Compania OKIIRO WEB  nu este responsabilă pentru acestea. Toate litigiile apărute in legătură cu utilizarea Site-ului vor fi soluționate de instanța competentă material și teritorial din România.

    1. Tot conținutul (text, foto, video etc.) pe care îl postați prin intermediul Site-ului (cum ar fi recenziile produselor,serviciilor sau comentarii lăsate pe rețelele sociale, inclusiv sub formă video, poză sau mesaj privat), denumit in continuare “Conținutul” este responsabilitatea exclusivă a persoanei care a creat un astfel de conținut.
    2. Deși nu monitorizăm in mod obișnuit conținutul postat de Utilizatori, ne rezervăm dreptul de a face acest lucru și de a elimina conținut care incalcă această Politică (sau legea aplicabilă) despre care suntem conștienți, dar nu avem nicio obligație de a face acest lucru. Depunem eforturi in mod constant pentru a șterge sau elimina aceste mesaje sau comentarii, dar este posibil ca, din cauza timpului scurt, să nu putem acționa cu promptitudine asupra tuturor aspectelor semnalate.
    3. in cazul in care vom fi trași la răspundere pentru conținutul postat de Utilizatori pe Platformă, ne rezervăm dreptul de a ne indrepta împotriva Utilizatorului respectiv pentru o reparare integrală a prejudiciului suferit.
    4. orice utilizare sau dependență de orice conținut sau materiale postate prin intermediul Site-ului  sau obținute de tine prin intermediul Site-ului este pe propriul dumneavoastră risc. Dacă suntem anunțați de către o terță parte cu referiment ca conținutul pe care îl trimiteți sau îl postați incalcă acești termeni de utilizare sau orice lege aplicabilă, fie printr-o scrisoare, fie in spiritul acestor termeni, ne rezervăm dreptul de a elimina acest conținut din Site fără a vă notifica in prealabil.
    5. Noi nu incurajăm, susținem, reprezentăm sau garantăm in vreun fel acuratețea conținutul sau comunicărilor postate prin intermediul Site-ului și nici nu sprijinim și/sau ne alăturăm opiniilor exprimate de Utilizatori pe sau in legătură cu Site-ul, aceștia fiind singuri răspunzători pentru conținutul respectiv.

Prin folosirea Site-ului, ești de acord și accepți că poți fi expus unui conținut care ar putea să fie defăimător, denigrator, inexact sau inadecvat sau, in anumite cazuri, că vor putea exista postări care să inducă in eroare. Noi nu vom fi de nicio manieră responsabili pentru acest conținut, incluzând, dar fără a se limita la erori sau omisiuni sau pentru orice fel de prejudiciu, material sau moral, direct sau indirect care a fost postat, transmis pe e-mail sau rețele de socializare sau făcut in orice alt mod public prin intermediul Site-ului sau in alt context.

Ce informaţii colectăm?

SC OKIIRO WEB SRL colecteaza doar datele de care are nevoie . Când intrați pe un site-ul okiiro.ro , in funcție de ceea ce doriți să faceți, ne trimiteți o serie de date personale. Aceste date ne ajută să ințelegem mai bine profilul dumneavoastră și să ne îmbunătățim conținutul și serviciile pe care vi le oferim.

Datele personale sau informațiile personale inseamnă orice fel de informație despre un individ/firma- in cazul persoanelor juridice care poate ajuta la identificarea acelei persoane/firme . Aici nu includem și acele date unde identitatea a fost eliminată (datele anonimizate).

In funcție de produsele, serviciile sau funcționalitățile de care doriți să beneficiați, va trebui să prelucrăm anumite date personale, care, in general, vor fi după caz următoarele (această listă este orientativă și va fi, acolo unde este cazul, detaliată):

Categoria

Date incluse

Date de identificare

nume, prenume, numele societății, numărul de inregistrare la registrul comerțului, cod unic de identificare, numele de utilizator (username) sau un identificator similar, starea civilă, funcția, data nașterii, genul, limba in care doriți să interacționați cu noi, țara etc.

Date de contact

adresa de facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon

Date financiare

informațiile privind plățile sau pe cele privind cardul/contul bancar, informații despre achiziții

Date de tranzacționare

detalii privind plățile de la și către dumneavoastră și alte detalii privind produsele și serviciile pe care le-ați achiziționat de la noi

Date tehnice

adresa de IP (internet protocol), datele de login, tipul de browser și versiunea, setările privind locație și fusul orar, plug-inurile de browser și versiunile acestora, sistemul de operare, platforma de operare și alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le folosiți pentru a accesa acest Site

Date de profil

username, parolă, comenzile făcute de tine, interesele și preferințele dumneavoastră, feedbackul oferit, răspunsurile oferite la sondaje

Date de utilizare

Informații despre cum utilizați Site-ul nostru, produsele și serviciile

Date de marketing & comunicare

Preferințele dumneavoastră de a primi materiale de marketing din partea noastră și din partea terțelor noastre părți și metodele preferate de comunicare

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie accesate, actualizate, rectificate sau șterse in anumite circumstanțe (de exemplu, atunci când datele personale nu mai sunt necesare in scopurile menționate mai sus), dacă doriți să solicitați restricționarea prelucrării datelor in anumite circumstanțe (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor – pentru o perioadă care ne-ar permite să verificăm exactitatea datelor in cauză); dacă doriți să depuneți o plângere la noi, dacă doriți să vă opuneți prelucrării datelor și doriți, in orice moment, să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale pe care le-ați acordat anterior, ne puteți notifica in orice moment prin intermediul unei cereri scrise, datate și semnate, la următoarea adresă de e-mail: gdpr@internetcorp.ro in legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul Companiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebări suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legătura cu utilizarea, de către Companie, a datelor personale, vă rugăm să ne contactați alegând oricare din modalitățile de comunicare descrise mai sus, precizând, totodată, numele dumneavoastră, adresa poștală sau de email (in funcție de modalitatea prin care doriți să comunicăm), numărul dumneavoastră de telefon precum și scopul cererii dumneavoastră.

Vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea dumneavoastră in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru România, datele de contact le găsiți mai jos:

NumeAutoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
AdresaB-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
Telefon:+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

Register

Have an account?