Image Alt
custom font

Servicii

Crearea si realizarea campaniilor publicitare

Promovarea companiei se va derula în special în mediul online și va avea ca scop creșterea generală a vizibilității, precum și identificarea ușoară a acesteia de către potențialii clienți ca unul dintre furnizorii preferați.
În acest sens va fi realizat un spot de promovare al companiei. Acesta va fi difuzat în mediul online prin  site-ul OKIIRO, Facebook, Instagram al companiei care vor urma să fie create
Pentru a crește vizibilitatea companiei și a face cunoscută oferta potențialilor clienți va fi realizat  un banner de prezentare (online) care poate fi ușor postat pe diferite platforme social-media sau în comunicările despre companie.

Elaborare anunt

Firma Okiiro va colecta toate informatiile necesare pentru elaborarea anuntului si va crea un  proiect personalizat. Cu ajutorul echipei noastre veti putea stabili o legatura permanenta intre afacerea dumneavoastra si terze entitati ( client, producator, furnizor)

Realizare site sau Pagina

Echipa OKIIRO se va ocupa de consultanta, proiectare, concept, web design, dezvoltare, implementare, lansare pe piata , mentenanta, suport.

Bugetul va fi personalizat in functie de domeniul de activitate al firmei, tipul de site /pagina, traducerea si promovarea.

Pagina FACEBOOK

Realizare pagina Facebook companie, Realizare continut specific, Realizare continut “our story”, Derularea campaniilor de promovare specifica prin instrumentele puse la dispozitie de Facebook, un post saptamanal.

Obiective:

  •  Obținerea unui număr de minimum 1000 like-uri/pagina de Facebook a
    companiei
  • Crearea si difuzarea unui newsletter lunar
  • Dezvoltarea unei bazei de date de minimum 2000 abonati / newsletter în primul an
  • Asigurarea unui portofoliu de minimum 10 clienți/ an
  • Creșterea portofoliului de clienți cu minimum 50% după primul an de activitate
  •  Asigurarea unui trafic de minimum 10000 vizitatori unici/ an pe platforma
    okiiro.ro

Costul lunar 300 lei

Bugetul va fi personalizat in functie de domeniul de activitate al firmei -concurenta mai mare necesita un buget publicitar substantial si targare detaliata.

Pentru estimare mai exacta va oferim info: contact@okiiro.ro

Pagina Instagram

Realizare pagina Instagram companie, Realizare continut specific, Derularea campaniilor de promovare specifica prin instrumentele puse la dispozitie de Instagram, un post saptamanal.

-costul lunar 300 lei

Bugetul va fi personalizat in functie de domeniul de activitate al firmei -concurenta mai mare necesita un buget publicitar substantial si targare detaliata.

Pentru estimare mai exacta va oferim info: contact@okiiro.ro

Publicitate Ads

Publicitate AdWords-va va ajuta sa fiti printre primii in rezultatele cautarilor dorite cu Google AdWords. Okiiro va va crea un plan de marketing complet pentru a va face cunoscuti potentialilor clienti.

Optimizare SEO

SEO (Search Engine Optimization) Acest tip de promovare presupune utilizarea unor tehnici specifice prin care website-ul dumneavoastra ajunge sa fie pozitionat in prima pagina de la Google (locurile 1-10) pentru anumite cuvinte cheie utilizate de potentialii dumneavoastra clienti.

Acest tip de promovare poate dura de la 2-3 luni minim pana la cativa ani in functie de competitia intampinata pe nisa dumneavoastra de piata. Cu cat competitia este mai mare cu atat timpul de atingere a obiectivelor este mai mare.

De regula, acest tip de optimizare il realizam doar pentru website-urile construite de agentia noastra. Facem exceptii doar in cazul in care website-ul propus spre optimizare este bine pregatit pentru aceasta competitie dificila.

In general bugetele pentru acest tip de promovare sunt destul de consistente deoarece Google schimba destul de des algoritmii iar cei care realizeaza acest tip de promovare trebuie sa acorde foarte multa atentie la mici detalii pentru ca website-ul sa nu fie afectat in timp de aceste schimbari. Cu alte cuvinte o promovare de tip SEO serioasa necesita timp indelungat si efort consistent.

Crearea conturi companie

Inscrierea / crearea conturilor pentru companie pe diferite alte site-uri / platforme
specifice pentru promovarea imaginii companiei, a serviciilor oferite, a platformei IT –
ecomunicate.ro

Tarife estimative

Categoria I
pachete standard de servicii de promovare de 500 lei
Categoria a II a
pachete de servicii de promovare 300 lei/lună,
abonament trimestrial 800 lei/trimestru
abonament semestrial 1600 lei/semestru
abonament anual 3300 lei/an
Categoria a III a
pachete de servicii de promovare 400 lei/lună,
abonament trimestrial 1000 lei/trimestru
abonament semestrial 2100 lei/semestru
abonament anual 4400 lei/an

Tarifele standard pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice fiecărui client,
precum și de ofertele clienților profilați pe anumite categorii din punct de vedere al
specificului firmei (ex. obiect de activitate, venituri, număr de angajați).
Contextul actual permite o creștere în medie cu 10-15% a tarifelor.

Register

Have an account?